Vacature | Werkvoorbereider
Als Werkvoorbereider zorg je voor de voorbereiding en begeleiding van het project. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, voorbereidingsplanning, inkoopvoorbereiding en budgetbewaking. Je stuurt scherp op de KPI’s veiligheid, kwaliteit, tijd en budget en werkt daarnaast mee aan het verder uitbreiden van BIM-toepassingen in de organisatie. Kortom; je levert een positieve bijdrage aan het behalen van onze doelstellingen.

Vanuit je functie als Werkvoorbereider:
– ben je in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen;
– draag je technisch, inhoudelijk en organisatorisch de verantwoordelijkheid voor het project waar jij als werkvoorbereider werkt;
– heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied, zoals LEAN en virtueel bouwen en je kunt dit toepassen op jouw projecten;
– je bent een positief ingestelde teamspeler met een ondernemende insteek.

Als Werkvoorbereider communiceer je met de uitvoerders, projectleiders en externe partijen, zoals de opdrachtgevers, de ketenpartners en leveranciers. Je doorziet planningen en ziet het als een uitdaging om een project planning technisch in goede banen te leiden. Als er knelpunten zijn, maak je dit bespreekbaar en ga je constructief het gesprek aan om gezamenlijk te komen tot een oplossing.

Wij vragen:
Om bij de basis te beginnen: Jij bent een zelfstandige, flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en utilitaire projecten. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:

Je hebt een afgeronde bouwkunde HBO opleiding;
Je combineert je technische en bouwkundige kennis met jouw commerciële gedrevenheid;
Je bent zelfstandig, analytisch, accuraat, daadkrachtig en resultaatgericht;
en je kent de trends in de bouw (BIM, LEAN, nieuwe contractvormen).
Wij bieden:
Het arbeidsvoorwaardenpakket is erg aantrekkelijk, passend bij de rol en huidige arbeidsmarkt.

Overige informatie:
Screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.